Votul pentru președinția CJ nu a fost încă finalizat. Mesajul președintelui PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru.

Salutare tuturor!

Vin în primul rând cu un mesaj de mulțumire către dumneavoastră, toți cei care ați crezut în noi și ați fost alături de mine și de echipa mea acordandu-ne votul de încredere.

Am obținut un scor fruntaș în județul Vrancea, printre primele din țară. Asta după ce am întrat tarziu în această competiție forțat de împrejurări, luptându-ne cu un contracandidat care se pregătește de 3 ani.

Este incredibil că am reușit să ajungem aici fără ajutorul altor partide, fără blaturi cu membri partidelor adversare, cu o campanie electorală exemplară, având alături colegi primari, candidați sau simpli membri PNL și pe dumneavoastră.

Sunt măgulit că am reușit să câștig votul dumneavoastră, al focșănenilor și am câștigat alegerile în municipiul Focșani pe votul la președinte CJ.

Am pierdut 3 primarii însă am câștigat alte 4, adversarul nostru a pierdut 7 primarii 😉😊.

Avem la aceasta ora o poză de moment după numărarea a 90% din voturile dumnevoastră, însă nu putem finaliza numărătoarea pentru că:

– sunt încă foarte multe secții în care nu s-au încheiat procesele verbale;
– în acele sectii oamenii au plecat acasă și au rămas doar președintele și locțiitorul iar acestia nu reușesc să închidă procesul electoral;
– există în multe secții procese verbale semnate de toată lumea în alb însă nici măcar asa președinții de secție nu reușesc să o scoată la capăt;
– s-au împărțit astăzi ca la piață seturi de câte 4, 6, 8 buletine de vot unei singure persoane pentru a vota;
– o doamnă președinte de secție a fost găsită cu un teanc de buletine de vot deja votate, iar la apariția poliției le-a anulat pe toate, de la sine putere, fără a se lua vreo alta măsură;
– 70% din circumscripții nu au reușit nici la această oră să centralizeze și să transmită către BEJ Procesele Verbale din Circumscripție;
– președinții de Circumscripții filmați în timp ce voteaza procese verbale în dreptul tuturor membrilor din secție, aceștia fiind absenți;

Pentru că nu obișnuiesc să renunț la luptă așa ușor, am hotărât să fim extrem de atenti în următoarele ore și să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca votul de astăzi sa reflecte dorinta dumneavoastră! Dacă vom pierde, o vom face onorabil.

Felicitările le vom transmite mai târziu, dacă va fi cazul, până atunci însă vom verifica ce se întâmplă cu sacii de voturi de nu ajung la BEJ, ce se întâmplă cu Procesele Verbale de nu sunt încă încheiate și vom fi atenți la numărătoare, până la ultimul vot.

În această seară de la ora 18, la sediul PNL Vrancea din B-dul Independenței vom ține o conferință de presă, în care vom explica toate neregulile și haosul care se întâmplă în acest moment în județul Vrancea și îi rog pe aceasta cale pe toti cei implicați in procesul electoral sa fie foarte atenți.

Dacă vom fi în măsură să finalizăm numărătoarea și să primim toate procesele verbale până la ora 18, vă vom comunica și rezultatele acesteia!

Ne auzim mai târziu! 🤝

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.