VIDEO: Știind că pierde alegerile, PSD-ul lui Halici încalcă legea și face campanie electorală mascată în afara perioadei legale

După o lună de campanie electorală slabă, pesediștii vrânceni au inundat, în ultimele 48 de ore, rețelele de socializare cu postări și clipuri cu imagini și voci modificate de AI, la adresa lui Dragoș Ciobotaru și PNL.

Astăzi, îmbarcați în mașini cu numere roșii, au descins la Vizantea Livezi, la șantierul unde se construiește stațiunea balneo, pentru a filma alte mizerii manipulatoare. La apariția primarului și totodată candidatului PNL Vrancea la președinția Consiliului Județean, Dragoș Ciobotaru, pesediștii și-au amintit de zicala „fuga e rușinoasă, dar și sănătoasă”, demarând în trombă.

“Delegația” pesedistă condusă de consilierul județean Vasile Melinte și fiul inspectorului adjunct ÎȘJ Vrancea, Andrei Octav Ailincuței, au preferat să nu vorbească despre motivul pentru care se află acolo și au evitat răspunsurile la întrebările adresate de Dragoș Ciobotaru, liderul PNL Vrancea.

Mai mult decât atât, la fața locului au fost mai mulți martori care au declarat polițiștilor că au fost îndemnați să voteze cu PSD. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală în care vor fi efectuate cercetări amănunțite.
Prin aceste acțiuni, PSD dovedește, încă odată, că nu respectă legile, că preferă să facă abuzuri, mint și manipulează, totul în goana după voturi.

Comunicat primit de la PNL Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.