Arestat pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu.

La data de 6 iunie a.c., în urma materialului probator administrat, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Buzău au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Buzău, pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.
La data de 2 iunie a.c., soţia bărbatului, în vârstă de 36 de ani, a solicitat intervenția polițiștilor sesizând că soțul ar fi agresat-o, și, ulterior, acesta s-ar fi urcat pe acoperişul locuinţei, proferând amenințări și manifestând acte de exhibiționism.
Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ultraj contra bunelor moravuri, totodată fiind emis un ordin de protecție provizoriu, prin care îi era interzis să se apropie de soția sa și față de locuința acesteia la o distanță mai mică de 100 de metri.
Ulterior, la data de 5 iunie a.c., femeia a sesizat din nou polițiștii despre faptul că bărbatul ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu prin aceea că ar fi venit la imobilul la care aceasta se afla.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, pe bază de ordonanță, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore.Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a buzoianului pentru 30 de zile.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.