Alegeri europarlamentare 2024. România este beneficiara netă a apartenenței la spațiul comun european

Alexandru Ciprian Epure, candidat pe lista PSD-PNL la europarlamentarele din 9 iunie, a participat la un eveniment la care s-a referit și la ceea ce a însemnat Uniunea Europeană pentru noi, de la aderare și până în prezent: o șansă la dezvoltare și prosperitate.

România este beneficiara netă a apartenenței la spațiul comun european. Din 2007 și până în prezent, suma netă pe care am primit-o de la UE este de circa 60 de miliarde de euro. Fiecare localitate din România a beneficiat de fonduri europene, iar acest lucru a dus la transformarea lor. Liberalii, primarii și președinții de CJ, sunt campioni ai fondurilor de dezvoltare puse la dispoziția noastră de Uniunea Europeană. PNL este determinat să consolideze proiectul european”, le-a transmis tinerilor cu care s-a întâlnit Alexandru Ciprian Epure, candidat din partea Alianței PSD-PNL.

PNL este partidul care construiește dezvoltare și prosperitate în România. Totodată, liberalii au ambiția să realizeze o Românie puternică în Europa. „Pentru asta trebuie să folosim toate instrumentele de dezvoltare pe care le avem la dispoziție. Pentru o viață de calitate în fiecare localitate, pe 9 iunie alege în toată țara candidații PNL la alegerile locale și europarlamentare. Este esențial să continuăm proiectele începute și să construim un viitor prosper pentru toate comunitățile din România”, a mai punctat Alexandru Ciprian Epure.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.