Dosare penale la regimul rutier. Șoferi prinși băuți la volan.

La data de 07.01.2023, ora 07.04, pe B-dul București din mun. Focșani, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 07.01.2023, în jurul orei 07.42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe DJ 205 C, între localitățile Cîrligele și Cîmpineanca, se află un autoturism ieșit în decor.

La fața locului a fost identificat autoturismul în cauză, precum și conducătorul acestuia, un bărbat, în vârstă de 44 ani. Conducătorul auto a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.91 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

La data de 07.01.2023, ora 18.28, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sihlea.

La data de 08.01.2023, în jurul orei 03.35, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani, au observat în trafic, pe strada Unirea Principatelor, un autoturism, care se deplasa haotic.

Conducătorul auto a fost oprit și identificat, iar cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că autovehiculul fusese sustras din județul Buzău. De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 08.01.2023, în jurul orei 07.33, un bărbat, din jud. Brăila, în vârstă de 35 de ani, a fost identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București din mun. Focșani, dinspre DN2 E85 către bulevardul Unirii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Citește și:   Gheorghe Popa, primarul comunei Păunești: ”Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă liniște și iubire în familii!”

La data de 07.01.2023, în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Urechești, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie auto.

În toate cazurile de mai sus au fost întocmite dosare penale, în care sunt continuate cercetările, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Atragem atenția conducătorilor auto că respectarea normelor rutiere este obligatorie, respectarea lor fiind esențială pentru prevenirea accidentelor rutiere.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.