Votul dat USR-PLUS este un vot dat lui Misăilă! Ce facem? Lăsăm Focșaniul pe mâna PSD încă 4 ani?

Votează INTELIGENT. Votează UTIL! Votează ION ȘTEFAN!

”Turul 2” pentru Primăria Focșani va avea loc pe 27 septembrie

Acest titlu este un exercițiu de imaginație pentru a scoate în evidență utilitatea votului pe care urmează să îl acordați candidaților. De ce să votezi cu candidatul USR-PLUS sau cu candidatul PMP la Primăria Focșani dacă cei doi oricum nu au șanse să câștige? De ce să-ți irosești votul? Alege ca votul tău să conteze! Votează UTIL! Votează INTELIGENT! Nu doar că-ți irosești votul alegând candidatul USR-PLUS sau candidatul PMP, dar votul tău se va duce în contul candidatului PSD Cristi Misăilă, un candidat girat de Oprișan. Așa cum s-a întâmplat și la alte alegeri, voturile date candidaților care nu au șanse să ajungă primari s-au dus, de fapt, în buzunarul lui Marian Oprișan, în buzunarul PSD-ului!

Votează pe 27 septembrie ca și cum am fi în turul 2 cu Ion Ștefan (PNL) și Cristi Valentin Misăilă (PSD) pe buletinul de vot!

Românii au cerut, pe bună dreptate, alegeri în două tururi de scrutin pentru funcția de primar, astfel încât cel ales să aibă o cât mai bună reprezentativitate în comunitate. Din păcate, din motive pe care nu le analizăm acum (ar fi inutil, faptul este consumat), pe 27 septembrie noul primar de Focșani va fi ales din primul tur, dar la urne ne putem comporta ca și cum am fi în turul 2.

Candidații USR-PLUS și PMP fac jocurile lui Misăilă și Oprișan

Hotărând să candideze la Primăria Focșani, candidații USR-PLUS și PMP au refuzat o mare alianță anti-PSD, făcând jocurile lui Misăilă și Oprișan, după ce s-au înfruptat din banii și beneficiile de la județ și municipiu. Cei doi candidați care au refuzat alianța cu PNL, din motive cel puțin dubioase, au preferat să ajute PSD-ul la alegerile pentru Primăria Focșani. Orgoliile sau înțelegerile din culise au stat la baza candidaturilor celor de la USR-PLUS și PMP, gestul lor fiind împotriva focșănenilor care își doresc să scape de administrația PSD după 20 de ani!

Citește și:   PNL Vrancea a câștigat alegerile în județ! Oprișan și PSD, învinși din nou de echipa Toma & Ștefan!

Votul pentru Ion Ștefan, singura șansă să scăpăm de PSD și la Focșani!

Așadar, pentru a elibera Focșaniul de administrația PSD, după 20 de ani, alegătorii au o singură variantă: să-i dea credit ministrului Ion Ștefan (PNL), cel care a semnat contracte pe bani europeni pentru Vrancea, de peste 60 de milioane de euro, în calitate de ministru al Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, în ultimele 10 luni. Altfel, după 16 ani cu Bacinschi (PSD) și 4 ani cu Misăilă (PSD), vom avea de suportat încă 4 ani cu un primar care nu și-a respectat promisiunile făcute în 2016.

Vot pentru Ion Ștefan, ”la pachet” cu votul pentru lista PNL la Consiliul Local

Ca primar al Focșaniului, ministrul Ion Ștefan are nevoie de un Consiliu Local format dintr-o majoritate PNL pentru a pune mai ușor în aplicare proiectele ce vizează dezvoltarea municipiului Focșani. Astfel, votul pentru Ion Ștefan trebuie să fie dat ”la pachet” cu votul pentru lista PNL de consilieri locali. După câte a demonstrat ca ministru candidatul PNL la Primăria Focșani, cu zeci de proiecte semnate pentru Vrancea și numeroase inițiative și demersuri care deja duc la dezvoltarea județului, nu doar a Focșaniului, ar fi o șansă extraordinară pentru municipiul reședință de județ să aibă un ministru primar. Un om care are deschise toate porțile la București, la toate ministerele, un om care are un Guvern axat pe investiții și pe proiecte de amploare și care va susține toate proiectele la nivel de Focșani, dar și la nivelul județului Vrancea.
Așadar, pe 27 septembrie alegem ION ȘTEFAN PRIMAR și lista PNL pentru Consiliul Local Focșani! Se poate și la Focșani! Se poate și în Vrancea!

Citește și:   PNL Vrancea a stabilit lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie: ministrul Ion Ștefan și medicul Raluca Ioan deschid listele la Camera deputaților, respectiv Senat

Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.