Ca pe vremea lui Ceaușescu! Apa caldă și căldura lipsesc în Focșani de 9 zile pentru abonații ENET. Misăilă și Halici, nu vă pasă de oameni?

Mii de focșăneni care sunt abonați la ENET stau de 9 zile fără apă caldă și căldură, în timp ce primarul Misăilă și președintele CJ Nicușor Halici nu au curaj să iasă public să explice dacă fac demersuri pentru remedierea situației. Oamenii sunt disperați pentru că temperaturile nocturne au ajuns extrem de scăzute, cele diurne la fel, iar mii de bătrâni, pensionari, copii și mame stau fără un minimum de confort în mileniul 3.

Misăilă (foto dreapta)  este primar de 8 ani de zile, Halici (foto centru) a fost parlamentar de Vrancea, prefect, iar acum este președinte de CJ. De ani de zile n-au fost în stare să rezolve problema ENET-ului, preferând să cârpească situația din când în când.

ENET a anunțat în urmă cu 10 zile că va rămâne fără gazul necesar pentru a pune în funcțiune centrala termică din dotare deoarece nu are bani să achite facturile furnizorului ENERGY DISTRIBUTION SERVICES SRL. Astfel, de miercuri, 9 octombrie, focșănenii stau în frig în case, ca pe vremea lui Ceaușescu și nu au nici apă caldă.

SC ENET SA face toate eforturile pentru ca această situație să îi afecteze cât mai puțin pe abonații racordați la sistemul centralizat de încălzire. În funcţie de evoluția situației vom reveni cu detalii”, a comunicat ENET la vremea respectivă.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.