VIDEO: Ion Ștefan (Forța Dreptei), alianță cu PSD-ul lui Halici și Misăilă. Avem imagini în exclusivitate!

Ion Ștefan, președintele Forței Dreptei Vrancea, s-a afișat astăzi, oficial, cu cel pe care l-a ajutat să iasă președinte de Consiliu Județean: Nicușor Halici (PSD). Imaginile surprinse astăzi demonstrează cât de bine se simte Ion Ștefan în preajma pesediștilor și cum gargara anti-PSD spusă în campania electorală din acest an a fost doar una de fațadă.

Ștefan a stat astăzi alături de Halici și Misăilă, a zâmbit cu ei, s-au pupat amical, au făcut glume, simțindu-se confortabil după teatrul jucat în campania electorală din iunie. Atunci, Ștefan acuza că PNL Vrancea s-a comasat cu PSD Vrancea, iar el, șeful Forței Dreptei, reprezintă adevărata opoziție. La alegerile pentru președinția CJ, Ștefan a luat circa 15.000 de voturi, în condițiile în care Halici a câștigat CJ-ul în fața liberalului Dragoș Ciobotaru cu doar 1200 de voturi avans. Practic, Ion Ștefan l-a făcut câștigător pe Halici, dând județul pe mâna PSD după aproape 4 ani în care Cătălin Toma (PNL) demonstra că o administrație liberală este cheia pentru resetarea județului.

Mai mult, cu voturile luate pe cont propriu dar și în alianță cu USR și PMP, Ștefan nu a reușit să scoată decât un singur consilier județean din 33! Un adevărat dezastru la cât a băgat în campania electorală. Niciodată, un partid sau un candidat nu a avut un scor mai slab decât Ion Ștefan și aliații lui, raportat la sumele băgate în campanie. Vestea bună este că pe 1 decembrie,  după alegerile parlamentare, Ion Ștefan va ieși din politică deoarece nu va mai reuși să obțină un nou mandat de parlamentar.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.