Restricţii de circulaţie pe toate drumurile naţionale din judeţele Buzău, Galaţi, Brăila şi Vrancea, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone!

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Buzău a anunţat instituirea unor restricţii de circulaţie pe toate drumurile naţionale din judeţele Buzău, Galaţi, Brăila şi Vrancea, de astăzi , 11 iulie, începând cu ora 10.00, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost impusă pe fondul temperaturilor extreme anunţate de meteorologi pentru ziua de joi.

Aducem la cunoştinţă participanţilor la trafic instituirea de restricţii de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, aflate în administraţia DRDP Buzău, din cauza temperaturilor extreme (38-39°C COD PORTOCALIU/GALBEN), în ziua de 11 iulie. Având în vedere emiterea, în data de 10.07.2024, a unei noi avertizări meteorologice de către Adminisraţia Naţională de Meteorologie (ANM), vă informăm de instituirea restricţiilor de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone în ziua de 11 iulie 2024, în intervalul orar 10:00-20:00, iar restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale. În data de 11.07.2024, intervalul orar 10:00-20:00, restricţiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale, din judeţele: Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea”, informează DRDP.

Pe parcursul următoarelor zile DRDP va reveni cu alte noi comunicate faţă de prelungirea sau nu a restricţiilor de circulaţie, în funcţie de avertizările meteorologice emise de ANM.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.