Elevii laureați la etapa județeană a Olimpiadei și Concursurilor de Matematică au fost premiați

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a organizat astăzi festivitatea de premiere a elevilor laureaţi la etapa județeană a olimpiadei și concursurilor de MATEMATICĂ, prilej cu care s-au acordat 230 de diplome și 109 medalii:

– Gala CampioMATE – Campionatul de matematică pe echipe, aflat la prima ediție în județul nostru;
– Olimpiada Naţională de Matematică;
– Concursul Naţional de Matematică pentru clasele a V- a – a VIII-a “Olimpiada Satelor din România”;
– Concursul Naţional de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”;
– Concursul Naţional de Matematică „Tehnici Matematice”.

Programul CampioMATE, inspirat din sport și video-gaming, se adresează elevilor de gimnaziu, ajutându-i, prin joc, să-și îmbunătățească nivelul la matematică pentru rezultate mai bune la școală, examene, dar și în viață. Începând din acest an școlar elevii și profesorii din Vrancea s-au alăturat celor 21 de județe participante la cea de-a treia ediție. Au fost implicați peste 400 de elevi, care au declarat cu mare bucurie că vor participa și anul viitor, rezultatele lor la matematică fiind vizibil îmbunătățite.

După o etapă de calificări, elevii au fost distribuiți în două divizii BETA și GAMMA și în echipe care au fost preluate de profesorii-antrenori înscriși. Concursul s-a desfășurat pe parcursul a trei luni și a avut 4 etape și o etapă finală. Elevii au avut de rezolvat câte 30 de provocări, un test și 10 lockere pe etapă. Punctajul final a împărțit echipele în echipe gold, silver și bronze, la fel au fost declarați și elevii de top.

Felicitări din toată inima pentru realizările voastre excepționale la concursurile și olimpiadele de matematică!
Ne-ați demonstrat că talentul combinat cu efortul susținut poate duce la performanțe deosebite. Suntem extrem de mândri de voi și de modul în care ați reprezentat judetul nostru! Ați reușit să ne inspirați pe toți cu ambiția și determinarea voastră”, a spus Gabriela Marchitan, inspector general școlar.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.