Misăilă și Halici stați departe de stadion! Purtați ghinion! O nouă șansă de promovare în Liga a 2-a pentru fotbaliștii de la CSM Focșani 2007.

CSM Focșani 2007 – SCM Râmnicu Vâlcea (câștigătoarea va fi gazda finalei), în prima semifinală, miercuri, 12 iunie 2024, ora 17:30. Meciul va avea loc pe Stadionul Milcovul din Focșani. În cea de-a doua semifinală: CS Dinamo București – CSC Ghiroda & Giarmata Vii.

La meciul cu Metalul Buzău, pierdut de Focșani cu 2 – 0, în tribune s-au aflat și Misăilă și Halici, care au purtat ghinion echipei noastre. „Stați acasă că purtați ghinion echipei!” le-au transmis ieri pe Facebook doi suporteri ai echipei vrâncene!

Federația Română de Fotbal (FRF) a organizat ieri tragerea la sorți pentru stabilirea celor două noi semifinale care, ulterior, determină finala din care va promova a 6-a echipă, în această vară, din Liga 3 în Liga 2. În clasamentul cu rezultatele înregistrate de finalistele învinse în barajele din semifinale și finale, cel mai slab stă Gloria Bistrița-Năsăud, cu 3 puncte acumulate din 12 posibile.

Clasament:

1. SCM Râmnicu Vâlcea/ 7 puncte

2. CSM Focșani 2007/ 7 puncte

3. CS Dinamo București/ 6 puncte

4. CSC Ghiroda&Giarmata Vii/ 4 puncte

5. Gloria Bistrița-Năsăud/ 3 puncte

Primele 4 echipe vor juca noi semifinale și finală, de aceasta dată într-o singură manșă, pentru un al 6-lea loc care duce în liga secundă. Liga a II-a trece de la 20 la 22 echipe participante din campionatul următor, astfel că în acest sezon vor promova 6 echipe.

Competiția va fi formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei echipe extrase la ,,împerechere”), câștigătoarea finalei urmând a promova în Liga a II-a. Cele 4 echipe învinse în finalele barajelor, care primesc încă o șansă la promovare, au fost decise în baza clasamentului de mai sus, în care au fost luate în calcul toate punctele acumulate în cele 4 meciuri de baraj disputate, în semifinale și finale.

Reprezentanții FRF au transmis că echipa gazdă a finalei va fi câștigătoarea din semifinala CSM Focșani 2007 vs SCM Râmnicu Vâlcea. Finala se va juca sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:30.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.