Alexandru Ciprian Epure, candidat PSD-PNL la europarlamentare: „Conectați-vă cu Viitorul Europei!”

Candidatul liberal la alegerile europarlamentare, Alexandru Ciprian Epure, a vorbit ieri despre oportunitățile de a discuta și marca unitatea Europei în contextul alegerilor europarlamentare, în cadrul unui eveniment derulat cu mai mulți membri ai societății civile și nu numai.

Ne-am întâlnit aici pentru a fi împreună cetățeni, reprezentanți politici, membri ai societății civile și ai mediului de afaceri pentru a discuta și a împărtăși viziuni asupra viitorului Europei. Sunt multe de vorbit despre viitorul Europei și e necesar să înțelegem toate resorturile care pun în funcțiune mecanismele europene”, a precizat Epure, candidat PSD-PNL la europarlamentarele din 9 iunie 2024.

Evenimentul a inclus discursuri motivaționale, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu candidați la alegerile europarlamentare, ateliere interactive și activități de networking pentru a promova schimbul de idei și colaborarea între diferite părți interesate.

De asemenea, au fost prezentate exemple de proiecte și inițiative care subliniază beneficiile cooperării europene și a diversității culturale. „Alege Europa: Uniți în jurul unor idei pentru alegerile europarlamentare” reprezintă un apel la acțiune pentru solidaritate și cooperare în procesul electoral, subliniind importanța votului fiecărui cetățean în modelarea viitorului comun al Europei.

Concluzia celor prezenți la eveniment a fost aceea că s-a urmărit consolidarea valorilor europene și promovarea unui dialog deschis și constructiv între toate părțile implicate, în vederea construirii unei Uniuni Europene mai puternice.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.