Alegeri europarlamentare. Politica de coeziune a UE, motorul principal de dezvoltare pentru România

Alexandru Ciprian Epure, candidat din partea Partidului Național Liberal (PNL), în cadrul Alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare, pune un accent deosebit pe importanța politicii de coeziune a Uniunii Europene, considerând-o principala sursă de finanțare europeană pentru România. Epure subliniază că această politică nu este doar cea mai importantă politică europeană de investiții, ci și un instrument esențial pentru reducerea decalajelor de dezvoltare și pentru stimularea creșterii economice în țara noastră.

„Politica de coeziune reprezintă cea mai semnificativă politică europeană de investiții, alocând fonduri substanțiale pentru dezvoltarea regiunilor mai puțin dezvoltate. Aceasta are scopul de a promova coeziunea economică, socială și teritorială, asigurându-se că toate regiunile Europei, inclusiv cele din România, au șanse egale de a prospera. Prin această politică, se urmărește creșterea competitivității economice și reducerea disparităților dintre regiunile europene.
Reducerea decalajelor de dezvoltare”, a declarat Epure.

Unul dintre obiectivele principale ale politicii de coeziune este reducerea decalajelor de dezvoltare dintre regiunile Europei, dar și dintre regiunile României. Fondurile europene sunt direcționate către proiecte care vizează infrastructura, educația, sănătatea, inovarea și mediul

„Politica de coeziune sprijină în mod direct mediul de afaceri, oferind finanțare pentru proiecte de dezvoltare și inovare. Aceste fonduri ajută întreprinderile să se extindă, să își îmbunătățească tehnologiile și să devină mai competitive pe piața internațională. În plus, investițiile în infrastructură și servicii publice contribuie la crearea unui mediu favorabil pentru afaceri, stimulând astfel crearea de locuri de muncă și reducerea șomajului”, a adăugat Ciprian Epure.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF 41240003

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.