Un nou accident pe DN 2 – E 85, la Popești. Anul a început cu extrem de multe accidente!

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 05 ianuarie, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Popeşti. Două autoturisme, în care se aflau 7 persoane, au intrat în coliziune, iar în urma impactului 2 dintre persoane au fost rănite. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje de pompieri cu 1 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 1 ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victime, respectiv o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, aflată în stare de conştiență, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, care prezenta traumatism toracic, a fost preluată de echipajul SAJ. Echipajul de intervenție a asigurat zona şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Asistenta medicală Georgeta Bratu a trecut la cele veșnice. Fiul ei încercase s-o salveze donându-i o parte din ficatul său!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.