EXCLUSIV. BOMBĂ în PSD Vrancea. ”Fierbe” Oprișan! Pe 7 februarie, primarul Misăilă și deputatul Halici vor să-l înfrunte pe baron la alegerile interne!

PSD Vrancea organizează o conferință județeană de alegeri vineri, 7 februarie, dată la care Marian Oprișan va încerca să obțină un nou mandat de președinte al filialei. Pentru prima dată după mai bine de 20 de ani, baronul are și contracandidați: Cristi Misăilă, primarul Focșaniului, și Nicușor Halici, deputat (foto dreapta).

Faptul că Oprișan nu mai este ”singur pe plantație” și, implicit, unic candidat, denotă că a pierdut controlul total pe care îl avea asupra PSD-ului local. Conform unor surse din interiorul PSD, Misăilă ar avea susținerea a 15 organizații PSD din județ, printre care cele de la Focșani, Panciu, Odobești, Vidra, Suraia, Milcovul și Vulturu. Declarativ, nicio organizație nu-și va asuma susținerea lui Misăilă, pentru că ar atrage furia lui Oprișan, însă votul va fi secret și acolo se va putea face diferența. Deputatul Nicușor Halici contează, conform surselor noastre, pe susținerea organizațiilor de la Adjud, Păulești, Bîrsești și Vrâncioaia. Deci nu ar avea șanse reale să-l bată pe Oprișan, însă faptul că vrea să se arunce în luptă înseamnă multe.

Rămâne de văzut dacă Misăilă și Halici își vor depune candidatura în mod oficial, pentru că presiunile asupra lor ar putea fi extrem de mari, în sensul renunțării la visele de mărire. Chiar și așa, sursele noastre susțin că Misăilă va candida oricum, pentru că în ultimul an nu a ieșit întâmplător ”din front”, încordându-și mușchii în fața lui Oprișan în ședințele de Consiliu Local și nu numai. (Cristian MATEESCU)

Un LIKE dacă informația ți-a fost utilă! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.error

Îți place site-ul nostru? LIKE dacă îl apreciezi!