”La Crâng, de Crăciun!”. Start: sâmbătă, 10 decembrie, ora 17.30! Tombolă cu premii speciale!

O lume de basm se va deschide sâmbătă în Crângul Petrești, unde Consiliul Județean Vrancea organizează prima ediție a evenimentului dedicat sărbătorilor de iarnă ”La Crâng, de Crăciun!”, în perioada 10 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023.

Vă invităm la ora 17.30, la deschiderea oficială, când va avea loc aprinderea iluminatului festiv, pentru a ne bucura împreună de surprizele pregătite pentru copiii de toate vârstele: ateliere de creație magică alături de personaje de poveste, spectacole interactive pentru cei mici cu personajele magice din Țara lui Moș Crăciun, teatru, dans și improvizație alături de ajutoarele Moșului.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de coruri de copii, care vor aduce magia colindelor printre clinchete de clopoței, alături de trupa Distinto, care va urca sâmbătă pe scena amenajată în foișorul central din Crângul Petrești și de Mihai Trăistariu, care va cânta duminică în Crâng.

Aroma sărbătorilor de iarnă va pluti în Crâng la căsuțele din lemn care vor fi amenajate pentru a vă putea încălzi cu ceai cald cu scorțișoară, vin fiert și pentru a gusta din delicioasele produse specifice sărbătorilor de iarnă, cum ar fi turtă dulce și mere coapte, dar puteți achiziționa pentru cadouri și obiecte lucrate manual, cu specific de Crăciun.

Sâmbătă și duminică, cei mici vor avea parte de o emoționantă întâlnire cu Moș Crăciun, căruia îi pot lăsa scrisorile cu dorințe și pot participa la tombola care are ca mare premiu o excursie de poveste la Disneyland Paris.

Citește și:   ”Un popor fără cultură este un popor ușor de manipulat”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.