Un tânăr de 15 ani i-a luat mașina tatălui său și a plecat la plimbare!

Dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis

Ieri, 6 noiembrie, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit în trafic un autoturism condus de un minor, de 15 ani, din comuna Slobozia Bradului . În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că minorul a sustras autoturismul tatălui său, autoturism care se afla parcat în fața locuinței.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Reținuți pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobești au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore două persoane în vârstă de 17 şi 36 de ani, din comuna Broșteni, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați sâmbătă, 6 noiembrie, ora 06.31, de către un bărbat, din comuna Broșteni, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00, un bărbat de 36 ani și o altă persoană necunoscută au pătruns în locuința fratelui său, de 67 ani, iar unul dintre aceștia, imobilizându-l, i-ar fi sustras suma de 2400 lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați, de 17, respectiv 36 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

Dosar penal pentru incendierea unor deșeuri în Slobozia Bradului

Duminică, 6 noiembrie, ora 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în extravilanul satului Valea Beciului din comuna Slobozia Bradului, are loc un incendiu. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat, de 20 ani, din comuna Slobozia Bradului, care ar fi incendiat resturi de cabluri electrice, incendiul manifestându-se cu flacără deschisă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: A murit omul de afaceri Constantin Buscă, patronul rețelei de cablu Diplomatic TV

Conducea fără permis

Duminică, 6 noiembrie, în jurul orei 18.14, polițiștii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobești au depistat în trafic, un tânăr de 21 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.