Premierea elevilor cu medii de 10 la evaluarea națională și bacalaureat

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a premiat absolvenții care au obținut media 10 la evaluarea națională și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022.

Astăzi, 15 noiembrie, în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, doamna Inspector Școlar General, prof. Gabriela Daniela Marchitan și domnul Inspectorul Școlar General Adjunct, prof. Daniel Gherasim, au premiat absolvenții care au obținut media 10 la evaluarea națională și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022. Au fost prezenți la eveniment inspectorii școlari și reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor.

Premierea s-a realizat în baza Hotărârii Guvernului României și a Circularei M.E.nr. 33626/01.11.2022, privind acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022.

Elevii care au obținut media 10 la E.N. au fost premiați cu câte 2000 de lei, suma pentru fiecare absolvent de liceu, cu media 10 la bacalaureat, fiind de 5000 de lei, bani alocați de către Guvernul României.

Absolvenții clasei a VIII-a premiați astăzi sunt:

• Andrei Gabriela Iuliana, Liceul Tehnologic ”Al. I. Cuza” Panciu
• Gavrilă Ioana, Școala Gimnazială ”I. Basgan” Focșani
• Lăbunț Andreea, Școala Gimnazială ”Barbu Ștefănescu Delavrancea” Năruja
• Popa Rialda Maria, Școala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu” Focșani
• Simion Iasmina Alexandra, Colegiul Național ”Unirea” Focșani
• Spătaru Denisa Maria, Școala Gimnazială ”Emil Atanasiu” Garoafa

Absolvenții clasei a XII-a, actuali studenți, sunt:

• Lazăr Monica, Colegiul Național ”Al. I. Cuza” Focșani
• Sorică Bianca, Colegiul Național ”Al. I. Cuza” Focșani
• Popa Jasmine Mihaela, Colegiul Național ”Unirea” Focșani
• Zaharia Marius Tudor, Colegiul Național ”Unirea” Focșani
• Robu Ani Teodora, Colegiul Economic ”M. Kogălniceanu” Focșani

Citește și:   Nicholas Lupu și Roxana Lupu, actorii vrânceni din ”Maria, Regina României”, vor participa la un concert de colinde la Focșani, pe 20 decembrie, alături de tenorul Vlad Mitriță și soprana Cristina Cristache

Doamna Inspector Școlar General, prof. Gabriela Daniela Marchitan, a înmânat premianților diplome și le-a transmis felicitări elevilor, părinților și cadrelor didactice care au pregătit elevii, evidențiind importanța parteneriatului elev – școală – familie în obținerea performanței. De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea asigură comunitatea educațională și partenerii că educația de calitate reprezintă o prioritate și către aceasta converg preocupările sale constante.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.