Locuitorii din Tulnici, Negrilești, Bârsești și Păulești își pot face actele de identitate mai aproape de domiciliu

Recent, și-a început activitatea Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Tulnici, la care sunt arondați vrâncenii din patru localități din zona montană (Tulnici, Bârsești, Negrilești și Păulești).

”Consiliul Județean Vrancea a hotărât înființarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Tulnici, care vine în sprijinul cetățenilor, într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria comunei Tulnici. Demonstrăm că suntem aproape de vrânceni!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

SPCLEP Tulnici va funcționa într-o clădire aflată în apropierea Primăriei, fiind recent reabilitată de administrația locală. Locuitorii celor 4 comune, care au nevoie de acte de identitate, au mai aproape un serviciu util și fac economie de timp și bani pentru transport.

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Vrancea din 7 noiembrie a fost votat proiectul de hotărâre privind modificarea arondării UAT-urilor la serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanelor din județul Vrancea și, implicit, înființarea SPCLEP Tulnici.

SURSA: Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Citește și:   NOI REȚELE DE GAZ METAN ÎN VRANCEA. Guvernul aprobă astăzi proiectul promovat de parlamentarii PNL de Vrancea încă din toamna anului 2018

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.