INCREDIBIL: Accident rutier cu 11 persoane rănite pe DN 2 – E 85 lângă Cerdac. Nici sensul giratoriu n-a rezolvat situația accidentelor din zonă?

Un nou accident rutier s-a produs azi dimineață pe DN 2 E 85, la sensul giratoriu din apropiere de Cerdac, spre DJ 205 drumul care duce la Cotești. 11 persoane au fost rănite în urma accidentului. Se pare că nici sensul giratoriu realizat în zonă nu rezolvă problema accidentelor, mulți șoferi mergând cu viteză excesivă pe tronsonul respectiv.

Comunicatul ISU Vrancea:

Pompierii militari au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 07:15, despre un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza localității Cotești, în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane și un microbuz în care se aflau 20 de persoane.

În urma impactului dintre autovehicule au rezultat 9 victime neîncarcerate, cu diverse traumatisme provocate prin accident rutier. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de transport personal și victime multiple, precum și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ) cu 4 ambulanțe.

Dintre cele 9 victime rănite, una a fost preluată de ambulanța SMURD, patru au fost preluate de echipajul de pe autospeciala de transport personal și victime multiple, iar patru de echipajele SAJ.
Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Citește și:   Balul bobocilor la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.