Alegeri cu scântei la TSD Dumitrești. Conflict de amploare între prefectul Halici și fostul primar Dogaru!

Alegeri cu scântei pentru șefia TSD Dumitreşti. Contre dure între prefectul Halici și ex-primarul Dogaru.

Fostul primar de la Dumitrești, Petrică  Dogaru,  s-a certat dur astăzi cu prefectul Nicușor Halici,  președinte interimar al PSD Vrancea, după ședința în care a fost ales ca președinte al TSD Dumitrești băiatul unui controversat om de afaceri din localitate.

Înaintea ședinței, prefectul Halici l-a sunat pe Marius Bodoc (ales președinte al PSD Dumitrești), fost viceprimar care face echipă cu fostul primar, și i-a transmis că nu va intra în sala unde are loc ședința dacă nu va fi pus șef al tinerilor social-democrați Cristinel Găloiu.

Bodoc i-a transmis însă că Petrică Dogaru îl preferă pe Robert Trandafir, fiul controversatului om de afaceri Dănuț Trandafir, astfel că Halici nu a intrat în sală, ședința fiind prezidată de consilierii județeni Constantin Guguianu și Vasile Melinte. Halici a adăugat că nu vrea să gireze persoane controversate, lansând câteva acuzații la adresa lui Trandafir senior.

La final  a avut loc un schimb de replici extrem de dur între Nicușor Halici și Petrică Dogaru. Conform unor martori oculari Halici ar fi spus că alegerea făcută de Dogaru nu este una care să ajute organizația din dumitrești și că va avea de suferit pe urma acesteia.

„Ați gafat domnule Dogaru”, i-a spus nervos Halici. Au urmat mai multe replici de o parte și de alta. Cert este că între PSD Dumitrești și Nicușor Halici s-a iscat un conflict care cu greu se va stinge.

Citește și:   DA, SE POATE! Asfaltarea DN 2 N a ajuns la Dumitrești! Unii dezvoltă Vrancea, alții (de prin PSD) ”dezvoltă” și ei: jgniri și minciuni în articole comandate de la baronat!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.