Activități preventive anticorupție pentru promovarea integrității adresate cetățenilor implicați în susținerea examenului pentru obținerea permisului de conducere

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sprijinul reprezentanților unor școli de șoferi din județul Vrancea, a organizat și desfășurat în perioada 26 – 29 septembrie 2022, un număr de 4 activități de educație preventivă pentru promovarea integrității adresate cetățenilor implicați în susținerea examenului pentru obținerea permisului de conducere.

În cadrul întâlnirilor, au prezentat aspecte referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, conținutul infracțiunilor de corupție prevăzute de Codul Penal, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare.
Reamintim că la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea al cărui sediu se află municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac nr. 12, tel./ fax 0237/ 207.129.

Cetățenii județului Vrancea care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acset lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center-ul anticorupţie 0800.806.806, prin e-mail la adresa : vrancea.dga@mai.gov.ro. sau direct la sediul structurii județene.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VRANCEA

 

Citește și:   FOTO: Imagini DRAMATICE de la accidentul mortal de lângă Măicănești. Un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 44 de ani au murit pe loc!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.