DRAMĂ în Poliția vrânceană. A murit subit, la doar 49 de ani, comisarul de poliție Tomiță Șerban!

La doar 49 de ani, comisarul de poliție Tomiță Șerban a făcut stop cardiac aseară, deși nu era cunoscut cu vreo afecțiune care să-i pună viața în pericol. Anunțul făcut de IPJ Vrancea, prin Biroul de Presă:

Dumnezeu i-a încredințat o nouă misiune…

Copleșiți de fulgerătoarea veste, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, comisar de poliție Șerban Tomiță.

Din nefericire, la doar 49 de ani, în cursul serii trecute, inima lui a refuzat să mai bată.

Șef al Secției 6 Poliție Rurală Nănești din anul 2016, a fost un polițist profesionist, un adevărat exemplu de înțelepciune și verticalitate dar și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de poliție.

De-a lungul carierei de aproape 28 ani, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniul ordine publică, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist.

Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

Rugăciunea noastră, a celor care i-am fost a doua familie, îi va călăuzi sufletul acolo unde, cu siguranță, îi va bucura pe cei din jurul său cu spiritul său vesel!

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Drum lin spre lumină, camarade!

Citește și:   ANUNȚ de CONDOLEANȚE: Mesaj din partea secțiilor de Chirurgie, Urologie și Ortopedie de la Spitalul Militar Focșani. A murit tatăl soției patronului de la Hanul lui Ureche, după ce a suferit un atac vascular cerebral..

PUBLICITATE

1 thought on “DRAMĂ în Poliția vrânceană. A murit subit, la doar 49 de ani, comisarul de poliție Tomiță Șerban!

  1. Destul de tânăr domnul polițist. Părea sănătos… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Asta e viața: ne naștem, trăim și murim. Contează foarte mult cum trăim… ce fel de caractere suntem. Viața aceasta este importantă fiindcă ne determină viața de după.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.