Turul Vrancei la ciclism, susținut de Consiliul Județean Vrancea, instituție care va oferi premii în valoare de 28.600 lei

Consiliul Județean Vrancea a găzduit conferința de presă inaugurală a evenimentului Turul Vrancei, care va alinia la start 200 de sportivi legitimați la cele mai importante cluburi din toată România, dar și nelegitimați.

Turul Vrancei este etapă de Cupă națională la șosea pentru cadeți, juniori, elite și master (fete și băieți), cu vârste cuprinse între 16 ani și peste 50 de ani și este organizat de Asociația Alpha Mind Cycling Team, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, Consiliul Județean Vrancea, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primăria Panciu, Primăria Vizantea Livezi, Primăria Cîmpuri, Primăria Vidra. La tur va participa și o grupă pentru paracycling, pentru sportivi cu dizabilități.

Startul și sosirea vor avea loc duminică, 18 septembrie, în Piața Unirii din Focșani, iar sportivii vor concura pe două ture: o tură scurtă (78 km și 350 m elevație) și o tură lungă (128 km și 1275 m elevație).

Consiliul Județean Vrancea, în calitate de partener al evenimentului, va asigura premiile în bani pentru câștigători și a alocat suma de 28.600 lei pentru premierea celor mai buni 60 de sportivi, de la mai multe categorii ale competiției.

Este un eveniment extrem de important pentru județul Vrancea, pentru sport și sănătate. Consiliul Județean Vrancea susține educația, cultura, sănătatea și astăzi deschidem Turul Vrancei la ciclism, ediția a II-a, prin care dorim să promovăm județul Vrancea. Vă felicit și mă bucur că v-ați gândit și la categoria specială dizabilități, acest lucru arată respect pentru comunitate. Le urez de pe acum bun venit în Vrancea tuturor participanților și mult succes!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Citește și:   Cupa ”Adi Olteanu” la minifotbal (old-boys) va debuta duminică la Sala Polivalentă. 7 echipe se vor duela pentru trofeu!

La conferința de presă inaugurală au mai participat Dragoș Horhocea (organizator Asociația AlphaMind Cycling Team), Alexandru Paris (directorul cursei) și Claudiu Marinică (comisar șef IPJ Vrancea).

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.