DRAMĂ: Tânăra care a murit în accidentul aviatic era din Panciu. Georgiana Popa primise cadou de la prietenul ei un zbor cu avionul care avea să-i fie fatal.

Tânăra de 28 de ani care a murit în accidentul aviatic din județul Giurgiu era din Panciu și primise cadou din partea prietenului un zbor cu un avion de mici dimensiuni. Georgiana era absolventă de Drept și lucra la un birou al unui executor judecătoresc din București și era fiica unei angajate la firma Tricotton Panciu.

Prietenul ei, Florin Prodana, a postat pe FB un mesaj sfâșietor:

I leave the lights on! Îți mulțumesc pentru Beth Hart, îți mulțumesc pentru infinitele momente de bucurie, îți mulțumesc pentru că ai avut rabdare cu mine și nu am înțeles niciodată de ce ai făcut-o cu atâta grijă de mine, asta ai făcut!

Ai avut grijă de mine. Știi că nu am mai postat de mult și nici nu o voi mai face pentru că mă cunoști prea bine… Te iubesc și sper măcar ție să-ți fie bine. Știi că aș fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbit înainte de impact împăcat că sunt eu și că nu mai urmezi tu…‟.

Avionul era pilotat de Valentin Anghel (54 de ani), directorul aerodromului din Letca Nouă, localitate unde s-a produs tragedia. Aeronava a fost distrusă în totalitate, iar piesele din aparatul de zbor au fost carbonizate şi doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă, conform autorităților. Înaintea tragediei, același pilot a mai efectuat un zbor cu rudă a prietenului Georgianei, zbor care a decurs normal.

Dumnezeu să o ierte. Condoleanțe familiei greu îndurerate!

Citește și:   Susținere pentru valorile europene și Schengen pentru România: Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu lideri europeni și s-a adresat Congresului PPE

PUBLICITATE

1 thought on “DRAMĂ: Tânăra care a murit în accidentul aviatic era din Panciu. Georgiana Popa primise cadou de la prietenul ei un zbor cu avionul care avea să-i fie fatal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.