Un adolescent și un tânăr au fost atacați de urs la Lepșa (Tulnici). Ambii au fost duși la spital, cu multiple răni.

FOTO: ARHIVĂ. Un tânăr de 23 de ani și un adolescent, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o pășune montană din satul Lepșa, comuna Tulnici, au fost atacați de urs.

Tânărul de 23 ani a fost cel care a sunat la 112 (în jurul orei 20:00) și a anunțat evenimentul dat fiind că, adolescentul care îl însoțea fusese mușcat de urs și suferise răni.

Imediat spre locul indicat s-au deplasat o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Tânărul de 23 de ani care prezenta escoriații în partea dorsală, a fost preluat în stare conștientă și cooperantă de echipajul SMURD și transportat la unitatea spitalicească din Vidra.

Adolescentul de 14 ani care prezenta plăgi mușcate la torace, abdomen și membrele superioare și inferioare, a fost preluat în stare conștientă de echipajul SAJ și transportat la U.P.U. Focșani.

 

Citește și:   Adrian Banaurs, primarul comunei Dumitrești: ”Lumina Sfintelor sărbători de Paște să vă aducă tot ceea ce este mai bun! Hristos a Înviat!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.