Două cadre militare au rămas izolate peste noapte în Cheile Tișiței și au fost salvate astăzi de echipa Salvamont & Jandarmeria Montană!

Un echipaj Salvamont Vrancea format din 4 persoane, susținut de o echipă a Jandarmeriei Montane alcătuită din 3 persoane, a reușit să găsească astăzi două persoane dispărute ieri în Cheile Tișiței, plecate în drumeție de la locul de cazare din Lepșa.

Apelul către Salvamont Vrancea, privind dispariția persoanelor, a fost efectuat astăzi în jurul orei 13.30, de către membri ai familiei celor în cauză și de către persoanele care le găzduiau în Lepșa, echipa Serviciului Public Județean acționând imediat și pornind în căutarea persoanelor dispărute (cadre militare, vârsta 40 de ani).

Din cauza terenului extrem de accidentat și a faptului că toate punțile din Cheile Tișiței au fost luate de ape, intervenția a fost și este una extrem de dificilă, însă persoanele izolate de ape sunt acum în siguranță (nu au nevoie de îngrijiri medicale). Salvamont Vrancea este în măsură să anunțe că intervenția este în derulare și că echipele de salvare mai au de parcurs circa 1 kilometru până la intrarea în Cheile Tișiței.

Departament Comunicare Salvamont Vrancea

 

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Trafic blocat la ieșirea din Vrancea spre Buzău!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.