Tenismeni din 8 țări vin la Focșani să participe la Campionatul European, parte a circuitului Vrancea Trophy (organizator Consiliul Județean). Conferința inaugurală a circuitului va avea loc mâine!

Sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu ora 09:30 în Sala Mare a Consiliului Județean Vrancea din Focșani va avea loc conferința de presă inaugurală a Circuitului Vrancea Trophy 2022, ajuns la cea de-a XV-a ediție.

Această conferință este premergătoare Campionatului European de Vară pe Echipe U12 – Zona D, care se va desfășura între 21 și 24 iulie 2022, cu participanți din opt țări (România, Bulgaria, Georgia, Rep. Moldova, Serbia, Spania, Elveția și Ucraina).

Cu acest prilej, Consiliul Județean Vrancea, organizatorul Vrancea Trophy 2022, și Federația Română de Tenis vor inaugura primul Centru Regional de Pregătire al FR Tenis la Focșani în cadrul Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu.

După conferința de presă, odată cu deschiderea Centrului Regional de Pregătire va avea loc un prim antrenament la care vor participa o suită de jucători din loturile naționale ale României din zona Moldovei, alături de alți juniori locali.

La conferința de presă vor participa: președintele Consiliului Județean Vrancea, președintele Federației Române de Tenis, directorul Scorpion Test – partenerul principal al Vrancea Trophy 2022, reprezentanții Tenis Club Focșani – partenerul expert al Circuitului, cât și sportivii membri ai loturilor naționale aflați la Focșani cu prilejul antrenamentului de debut din cadrul noului Centrul Regional de Pregătire al FRT, însoțiți de antrenorii personali.

De asemenea, vă anunțăm că marți, 19 iulie 2022, va avea loc a doua conferință de presă din cadrul Vrancea Trophy 2022, la care va participa echipa de tenis a României U12, națională care se va afla în pregătire centralizată la Focșani în vederea Campionatului European de Vară pe Echipe U12.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.