Accident MORTAL pe DN 2 – E 85, la ieșire din Focșani spre Garoafa. Un bărbat de 41 de ani, din Focșani, a murit.

Un grav accident rutier a dus la decesul unui șofer de 41 de ani, după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un camion care transporta păsări.

FOTO: IPJ Vrancea

ISU Vrancea a emis un comunicat de presă pe marginea acestui accident produs noaptea trecută la ora 2.30.

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în municipiul Focșani pe DN 2 E 85

Pompierii militari au intervenit în cursul nopții la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism care circulau pe DN 2 E 85. Accidentul a avut loc la ieșirea din municipiul Focșani spre Garoafa.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 02:00, iar imediat spre locul indicat de apelant, s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

În accident au fost implicate 3 persoane dintre care una rămasă încarcerată în autoturism. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămase încarcerate. Din nefericire, victima, de sex masculin, în vârstă de 41 de ani, în urma impactului a suferit leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice ISU Vrancea

Citește și:   Consiliul Județean Vrancea găzduiește conferința “Unități de Achiziții Publice Centralizate la nivel local: soluția pentru mai multă eficiență în achizițiile publice”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.