“Culoare și candoare în zâmbet de copil”, eveniment dedicat zilei de 1 Iunie, în scopul promovării tradițiilor populare.

🌼Soveja a dat startul evenimentelor sezonului estival, evenimente social-culturale, sportive și educaționale. Astăzi Soveja a găzduit prima manifestare dedicată celor mici, alături de Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 din Focșani (educatoare Raluca Bratu) și Școala Gimnazială “Simion Mehedinți” Soveja.

Proiectul a purtat numele “Culoare și candoare în zâmbet de copil”, care a avut ca scop promovarea tradițiilor populare.
Voia bună a fost întreținută de Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei”, care au încântat cu jocul și recitalul de muzică folclorică. În horă au intrat apoi elevii Școlii Gimnaziale “Simion Mehedinți” care au susținut momente de dans tradițional din Soveja.

🌼”Mulțumim tuturor celor implicați în acest eveniment reușit, în special reprezentaților Grădiniției nr. 1 Focșani, sponsorilor și părinților care au fost oaspeții noștri”, a precizat primarul Ionuț Filimon.

Evenimentele dedicate Zilei Copilului 1 Iunie vor continua la Soveja. La mulți ani, copii!

Preluare de pe contul de FB al Primăriei Soveja.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Accident mortal pe DN 2 E 85!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.