VIDEO. Imagini emoționante surprinse la primirea în Focșani a primilor refugiați, în spațiul pus la dispoziție de CJ Vrancea.

47 de refugiați ucrainieni au fost înregistrați deja la Centrul de Primire pus la dispoziție în Focșani de către Consiliul Județean Vrancea. Ulterior, ei au fost cazați pentru a se putea odihni după zilele groaznice de care au avut parte”, se arată într-o postare făcută pe FB de președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

🇹🇩🏥🇺🇦 ”Suntem alături de familiile nevoite să-și părăsească țara în aceste vremuri cumplite prin care trec. Mulțumim tuturor instituțiilor, firmelor care oferă ajutor și Crucii Roșii Vrancea pentru implicarea alături de noi. De asemenea, mulțumim Primăriei Ciorăști (primar Nicolae Braicău) pentru asigurarea transportului refugiaților!”, a mai adăugat Cătălin Toma.

Alți 29 de refugiați au refuzat să fie înregistrați la Focșani, după ce au fost aduși de la Galați, cerând în mod expres să fie duși la graniță pentru a reveni în orașul Ismail din Ucraina. (I. L.)

Citește și:   Moș Ion Roată, cetățean de onoare al comunei Câmpuri

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.