Și înfrângerile pot fi frumoase, uneori! :) CSM Focșani – CSU Hygienum Galați 0 – 3, în Divizia A2 la volei feminin.

Sâmbătă, în sala Liceului Sportiv Focșani, CSM Focșani a jucat meciul retur cu CSU Hygienum Galați, în cadrul Diviziei A2 volei feminin, meci câștigat de echipa oaspete cu 3-0 la seturi.

Fetele noastre au început mai timid în fața echipei mai experimentate a CSU Hygienum Galați, aflată până acum pe locul doi în clasamentul grupei, dar în următoarele două seturi au jucat de la egal la egal cu adversarele lor, meciul transformându-se într-un adevărat spectacol sportiv. De altfel spectatorii prezenți au susținut echipa pe tot parcursul meciului, tensiunea fiind uneori atât de mare încât sala s-a ridicat în picioare. Fetele noastre au avut momente în care au condus în setul al doilea sau au reusit chiar în ultimul set să recupereze foarte multe puncte și să stea foarte aproape de adversare pe tabela de marcaj.

Deși învinse la final cu 3-0 voleibalistele de la CSM Focșani au fost îndelung ovaționate de publicul prezent pentru dăruirea cu care au jucat fiecare minge și pentru vizibila lor evoluție de la primul meci în campionat și până la jocul de astăzi.

Experiența echipei adverse a înclinat până la urmă balanța, dar fetele noastre au dovedit că orele de antrenament intens, ambiția și pasiunea contează și cu siguranță vor aduce rezultate tot mai bune. Din păcate, una dintre jucătoare, Cătălina Ciubotaru, s-a accidentat în timpul jocului la una dintre fazele intense din teren . Sperăm că recuperarea ei va fi rapidă, fetele urmând să aibă săptămâna viitoare un alt meci greu la senioare, în deplasare cu FC Argeș, dar și unul la junioare, cu Bravol Brașov.

Citește și:   VIDEO: MINIFOTBAL. La un pas de un egal. Ediție de Vrancea - Bari Salon 2 - 3 (0 - 2)

Trebuie menționat că rezultatele tot mai bune ale echipei și evoluția la nivel de tehnică și rezistență fizică în teren se datorează în mare măsură efortului antrenorilor de la CSM Focșani, Cătălin Știrbu și Marian Apostu care antrenează și coordonează echipa cu profesionalism și seriozitate, dar și celorlalți membri ai staff-ului, pregătiți mereu să depășească orice problemă ivită.

Iar acolo, în tribune, s-au simțit și emoțiile puternice ale celor mai fideli suținători ai echipei, părinții, care au susținut echipa atât de intens, încât aproape că si-au pierdut vocile.

Să apreciem efortul tuturor celor implicați și să ne dorim victorii cât mai multe, dar și ca această echipă să crească în continuare și să ne ofere tot mai multe momente de spectacol voleibalistic.

Să aplaudăm echipa formată din: SIMA ALESSIA- căpitan, PĂDUREAN DELIA CĂTĂLINA, DAMASCHIN ANDRA , OBODARIU FLAVIA – MARIA, DIAC ALEXANDRA – ELENA, ȘTIRBU ILINCA TEODORA, PUSCĂ MIRUNA ANDREEA, CIUBOTARU CĂTĂLINA, BĂDIN IOANA, DIMOFTE ALECSIA-IOANA, ROBU VALERIA, BOBEICA RIANA-INGRID, CARA DENISA AREENA, POPA CLAUDIA și pe antrenorii lor, CĂTĂLIN ȘTIRBU și MARIAN APOSTU.

(INFO & FOTO: Gabriela Obodariu)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.