VIDEO: ”Libertate, fără certificate!” s-a strigat din nou în Piața Unirii din Focșani.

Peste 50 de persoane s-au întâlnit în această seară în Piața Unirii din Focșani pentru a discuta despre ultimele evenimente care țin agenda guvernanților în ceea ce privește certificatele verzi/COVID. ”Conteză mesajul pe care îl transmitem nu neapărat că nu suntem mai mulți astăzi aici, deși ne-am dori acest lucru. Însă guvernanții trebuie să știe că existăm și că la Focșani au fost și sute de oameni în Piața Unirii, cu alte ocazii”, a afirmat o persoană prezentă la întâlnire.

În acest final de săptămână au avut loc proteste violente în zeci de orașe din Europa, manifestanții exprimându-și împotrivirea față de introducerea vaccinării obligatorii și a certificatelor verzi/COVID.

Am discutat aspecte care țin de viitorul nostru și al copiilor noștri. Nu au lipsit îndemnuri la adresa partidelor, la adresa parlamentarilor pe care îi atenționăm să nu voteze certificatul verde. Acesta este un instrument opresiv, discriminatoriu, neconstituțional, iar el se va întoarce inclusiv împotriva parlamentarilor și al familiilor lor la un moment dat, dacă va fi votat. Am vorbit și despre vaccinare, despre copiii noștri și tentativa unora de a implementa la nivel european strategii cu care noi nu suntem de acord. Ne-au filmat jandarmii, ca de obicei. Probabil vom fi chemați din nou la Poliție, dar nu putem fi intimidați. Vom ataca în instanță orice eventuală sancțiune și vom demonstra neconstituționalitatea ei. Demersul nostru este susținut inclusiv de mulți polițiști și jandarmi, dar aceștia, credem noi, nu pot afirma public ceea ce gândesc, datorită presiunilor la care sunt supuși. Suntem oameni din toate categoriile sociale, credem în Dumnezeu și în libertate”, a precizat una din persoanele participante la eveniment.

Citește și:   Curtea de Apel Galați dă liber la jigniri, discriminare, etichete false și răstoarnă valorile morale, printr-o hotărâre cel puțin discutabilă

VIDEO:

.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.