„M.A.I. etic, M.A.I. integru!”. Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul investigării criminalității economice

În perioada 25-29 octombrie 2021, în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul investigării criminalității economice”, din Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au desfășurat activități preventive destinate atât cetățenilor, cât și lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Astfel, în data de 27.10.2021, ofițerii D.G.A. – S.J.A. Vrancea, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au distribuit cetățenilor materiale de informare specifice domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Investigăm pentru siguranța dumneavoastră”.

Activitățile au fost desfășurate în municipiul Focșani în mai multe complexuri comerciale și proximitatea acestora, publicul țintă fiind reprezentat atât de cetățenii aflați în zonele respective, cât și operatorii economici care își desfășoară activitatea acolo. Mesajele și materialele de informare au fost transmise în vederea atingerii scopului campaniei, respectiv în vederea conștientizării cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora.

Totodată, în cadrul discuțiilor, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție și a sistemului național Call center anticorupție 0800.806.806.

Având în vedere contextul epidemiologic actual activitatea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2.

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca prin implementarea ei să contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Citește și:   Cei doi copii din Focșani, imobilizați în scaune cu rotile, au primit ajutor de la două companii

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VRANCEA

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.