DRAMĂ: Omul de afaceri Nicu Tănasă a murit într-un accident de circulație

Un nou accident cu urmări mortale s-a produs pe DN 11, între localitățile Reci și Moacșa, accident în urma căruia omul de afaceri focșănean Nicu Tănasă și-a pierdut viața.

Aflat împreună cu soția sa, Nicu Tănasă a intrat în coliziune cu o autoutilitară, traficul fiind ulterior oprit circa 30 d eminute.

Nicu Tănasă nu a murit pe loc, ci la spitalul din Sf. Gheorghe unde a fost transportat de urgență.

UPDATE (Comunicat IPJ Covasna): ”La data de 08.10.2021, în jurul orelor 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 11, la km 33, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, pasageră în autoturism. Cei doi au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri. Ulterior, bărbatul de 75 de ani a decedat la spital. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Condoleanțe familiei greu încercate!

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Indicele ROBOR la 3 luni a ajuns la 3,12 de la 2,97, într-o singură lună. Cresc ratele în lei.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.