Viatorem îţi oferă excursii de neuitat pe canalele din Delta Dunării

Viatorem.ro oferă excursii de neuitat pe canalele navigabile din Delta Dunării prin intermediul unei platforme unice în România care se adresează turiştilor şi proprietarilor de ambarcaţiuni.

Viatorem este simbolul comercial al Dynamic Jobs Team SRL și vine cu un concept inovativ prin faptul că absolut toate operaţiunile se realizează online atât pentru turişti cât şi pentru proprietari iar rezervarea unei plimbări, se face simplu şi rapid pe Viatorem.ro.

Turiştii îşi aleg traseul dorit şi verifică în calendar disponibilitatea ambarcaţiunii pentru ziua aleasă ca relaxare. Traseele propuse în prezent sunt din Delta Dunării cu punct de îmbarcare din Tulcea sau Murighiol.

Un studiu recent arată că Delta Dunării este una dintre cele mai căutate şi postate minuni ale naturii din lume pe Instagram.Noi încurajăm turiștii să descopere frumusețea și tot ce are Delta de oferit. Așa s-a nascut Viatorem, din pasiunea pentru ambarcațiuni, dragostea și dorința de a promova locuri,oameni, tradiții din Delta Dunării atât în țară cât și peste hotare. Cei care plimbă turiștii în Deltă, spun povești ale locurilor, cunosc sute de specii de păsări, povestesc aventuri și întâmplări adevărate din trecut. Este mai mult decât o simplă plimbare cu barca.Prin intermediul Viatorem.ro, punem la dispoziţie o gamă largă de ambarcaţiuni selectate cu atenţie, astfel încât clienţii noştri să se relaxeze în cele mai bune condiţii şi să se bucure de experiențe și amintiri de neuitat. Totul se face online, simplu şi rapid. Obiectivul nostru este ca în viitor, să ne extindem punctele de îmbarcare, să promovăm turismul în Delta Dunării și tradițiile bucătăriei deltaice”, ne-au declarat reprezentanții firmei.

Citește și:   Nicu Tănase: „Și mie ce-mi iese? Vreau secretar de stat!” Tănase și Ion Ștefan îi fac jocurile lui Misăilă.

Întregul proces este la fel de simplu şi pentru proprietarii de ambarcaţiuni care se alătură platformei, aceştia având numeroase beneficii pornind de la vizibilitatea oferită de Viatorem.ro dar şi digitalizarea operaţiunilor privind plasarea comenzilor, achitarea facturilor şi programarea grupurilor de turişti. Totul este mai uşor, mai rapid şi sigur.
Viatorem.ro îți dă prilejul să-ți creezi albumul cu amintiri de neuitat într-un loc unic în lume.

Viatorem îşi asumă rolul de lider pe piaţa din România, fiind singura platformă cu un asemenea concept din ţară. (Florin C.)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.