ULTIMA ORĂ: Profesorul logoped Gheorghe Voinea, de la Școala 10 din Focșani, a murit în urma unui stop cardiac. Nu era cunoscut ca având afecțiuni medicale care să-i pună viața în pericol!

Îndrăgitul profesorul logoped Gheorghe Voinea, de la Școala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu” din Focșani, a murit astăzi, cu 18 zile înaintea începerii anului școlar, în urma unui stop cardiac. Cadrul didactic nu era cunoscut cu afecțiuni medicale care să-i pună viața în pericol, era foarte activ, astfel că moartea sa i-a luat prin surprindere pe mulți dintre colegii lui.

Dumnezeu să-l ierte! Acum o săptămână l-am întâlnit. Era foarte vesel și dornic să înceapă activitatea din septembrie”, a postat o colegă de breaslă.

Trupul său va fi depus mâine după-amiază, 26 august, la Capela Ovidenia Armeni, lângă Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” din Focșani, până vineri seara. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 28 august, la București.

Colegii de la Școala nr. 10 sunt alături de familia greu încercată și transmit pe această cale regrete eterne!

Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Citește și:   Se schimbă LEGEA, din ianuarie 2020. Când poate fi dusă la Poliție o persoană. Poate că, în baza noilor reglementări, vor fi duși la Poliție, ulterior la Psihiatrie, și cetățenii cu probleme psihice care circulă liber prin Focșani!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.