PSD Vrancea a anunțat că-l va exclude din partid pe consilierul județean Ioan Micu, după jignirile aduse primarului sectorului I din București, Clotilde Armand

Consilierul județean Ioan Micu va fi exclus din organizația PSD Vrancea după ce a făcut niște declarații scandaloase pe un cont de Facebook, la adresa primarului sectorului I din București, Clotilde Armand. El a scris că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”, la o postare pe marginea amenințărilor primite în trafic de Clotilde Armand.

Întrucât gestul consilierului afectează și imaginea Consiliului Județean Vrancea, reacția președintelui administrației județene, Cătălin Toma, nu a întârziat să apară: Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în Bucureşti. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a scris Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea.

Ulterior, organizația PSD Vrancea, prin vocea deputatului Nicușor Halici, a anunțat că se dezice total de comentariile făcute de acesta și că Ioan Micu va fi exclus din partid. Rămâne de văzut dacă social-democrații se vor ține de cuvânt, având în vedere că au mai anunțat măsuri drastice împotriva fostului consilier județean Constantin Guguianu (cel cu mesajele cu tentă nazistă) și, ulterior, Guguianu s-a regăsit la ATOP, iar acum este din nou consilier județean PSD. (D. S.)

Citește și:   Mîndrilă nu se poate abține! Îi aduce osanale lui Oprișan ori de câte ori are ocazia. Poate doar tovarășul Ceaușescu mai avea parte de așa ceva...

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.