IPOCRIZIE PSD: Consilierul județean Ioan Micu, ”dat afară” ieri după ce a jignit-o grosolan pe Clotilde Armand, a făcut parte din delegația PSD care a depus flori astăzi la Mausoleul Eroilor din Focșani

PSD Vrancea anunța ieri prin vocea președintelui interimar al filialei, Nicușor Halici, că Ioan Micu, consilier județean, va fi exclus din partid după jignirile grosolane la adresa primarului Sectorului I din București, Clotilde Armand. Micu a scris ieri pe FB că Armand „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”, la o postare pe marginea amenințărilor primite în trafic de primărița din Sectorul I.

Atât de tare s-a arătat deranjat PSD-ul de ceea ce a scris Ioan Micu, încât astăzi colegii lui l-au luat în brațe, în echipă, la evenimentele de la Mausoleul Eroilor din Focșani, acolo unde s-au depus coroane și s-a oficiat o slujbă, de Ziua Eroilor.

Asta denotă ce cale lungă este de la vorbă la faptă pentru PSD, partid care a procedat la fel cu un alt membru al său, Constantin Guguianu, după ce acesta a postat imagini cu simboluri naziste pe Facebook.

Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare.  Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare”, a declarat ieri Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, solicitând PSD-ului să ia măsuri împotriva lui Ioan Micu.

În altă ordine de idei, Ioan Micu a revenit astăzi cu o postare în care-și cere scuze, după ce ieri spusese că băuse 2 – 3 halbe de bere și de aceea a postat comentariile care i-au atras oprobiul românilor. Morala: nu-i dați acces lui Micu la Facebook dacă e băut. Să-l credem, însă, că era băut? Dacă așa gândește el, precum a scris? (D. S.)

Citește și:   Comunicat de presă: Subvenționare plan de afaceri pentru SC Cubist Designer Hub SRL

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.