Campanie de colectare a deşeurilor reciclabile în comuna Spulber

Toți elevii Școlii Gimnaziale Spulber au contribuit la curățarea comunei. A fost un gest mic pentru fiecare în parte, dar în momentul în care forțele s-au unit s-a adus un plus de valoare localității. Prin efortul elevilor și întregii comunități de a colecta selectiv, au luat drumul reciclării aproape 3 tone de deșeuri.

Primarul comunei Spulber, Vulcan Sorinel Gicu, a răsplătit elevii care s-au implicat în campania de reciclare cu premii potrivite pasiunilor lor: mingi de fotbal, seturi de badminton, seturi de ping-pong și multe rechizite.

Domnul Zamfir Enache a premiat cele mai active clase din această campanie de reciclare cu trei cupe. „Cupele acestea sunt date pe clase și vor reprezenta mândria noastră”, a spus eleva Chiriac Denisa.

„La această activitate au participat elevii care își iubesc localitatea” , este de părere elevul Spulber Victor Marian.

„Această activitate este o experiență incredibilă, cu multe emoții și multe bucurii, deoarece elevii au muncit foarte mult să colecteze selectiv o cantitate atât de mare de deșeuri reciclabile. Merită să se bucure de reușita lor. Sunt niște copii minunați și merită un viitor frumos”, este de părere profesor Măciucă Mirela.

„Ne dorim ca și cei din viitor să se bucure de natură, așa că, deși nu este ușor, susținem aceste campanii de reciclare și dorim să înrădăcinăm în elevii noștri dorința de a proteja natura”, a declarat directorul școlii Măciucă Alin.

„Hristos a Înviat! Felicitări doamnei profesor Măciucă Mirela pentru reușita acestui concurs și rezultatele finale obținute de elevii care cu adevărat au pus suflet și au dat dovadă că se poate. Da, se poate să avem o comună mai curată, mai îngrijită și ei sunt puterea exemplului de urmat! Bravo, dragi elevi, ați meritat din plin aceste premii și ați demonstrata că sunteți o FORȚĂ! Nu uitați să faceți acest lucru în fiecare zi atunci când aveți posibilitatea! Felicitări tuturor cadrelor didactice și domnului director. Primăria vă pregătește pe viitor și alte surprize!” au fost cuvintele de apreciere ale edilului localității.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Noutăți privind cursurile școlare, simulări, înscrierea la clasa pregătitoare și recuperarea orelor. Ce trebuie să știe elevii și profesorii!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.