Expoziție la Muzeul Vrancei despre Istoria Poliției Române

Muzeul Vrancei vă invită miercuri, 24 martie, ora 11:00, la vernisajul expoziției colecționarului Daniel Ungureanu, Agent Șef Principal în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, pentru a descoperi o altă fațetă a Poliției. Este vorba despre o parte din colecția de insigne și semne de poliție românești și internaționale, documente, cătușe, cărți și manuale ale Ministerului de Interne, pe care Daniel Ungureanu le-a achiziționat cu efort și pasiune.

Evenimentul este realizat de Muzeul Vrancei în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, la Muzeul Unirii, din strada Republicii, nr. 30 și este dedicat Zilei Poliției Române.

Prezența în sală se va face cu respectarea normelor impuse de legislația pentru prevenirea și combaterea pandemiei. Expoziția temporară poate fi vizitată până pe 4 aprilie.

Vă așteptăm la Muzeul Unirii!

Citește și:   Judecătoarea Adriana Copaci, sancționată dur de CSM pentru decizia prin care l-a lăsat în funcție pe primarul PSD de la Reghiu, Răduță Macovei, deși acesta avea o condamnare penală definitivă

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.