FOTO: Acțiune de protest în Piața Unirii din Focșani, împotriva purtării măștilor. ”Vrem să respirăm la școală!”

Astăzi, în Piața Unirii din Focșani, a avut loc o acțiune de protest față de mai multe măsuri luate de autorități în ultimele luni, cu privire la obligativitatea purtării măștilor, dar și în ceea ce privește vaccinarea.

S-a dovedit în ultimele luni că purtarea măștii nu a rezolvat problema COVID-ului. Cât privește vaccinarea, s-au înmulțit cazurile de COVID-19 după ce s-a început vaccinarea, atât în România, cât și în toate statele lumii. Este cât se poate de logic că nici masca și nici vaccinul nu sunt soluții împotriva COVID-19. De aceea am venit aici astăzi. Vrem să ni se respecte libertatea de a alege. Nu poți să obligi copiii să poarte mască la școală. Este un act criminal împotriva lor. În toată lumea sunt proteste, numai în România oamenii parcă sunt tranchilizați. Iar presa este coruptă și nu scrie despre acțiuni de acest gen”, a precizat una din participantele la protest.

Citește și:   Trei noi accidente pe DN 2 E 85, la Dumbrăveni și la intersecția cu drumul spre Gugești, respectiv la Bârsești

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.