Autostrada A7: ministrul Transporturilor este pe aceeași lungime de undă cu Ion Ștefan

Cătălin Drulă spune că până în anul 2024 ar putea fi gata lucrările la autostrada A7 care ar urma să lege Ploieștiul de Pașcani, trecând prin Focșani, potrivit unei intervenții la Digi FM.

„Pentru autostrada A7 avem totul făcut, inculsiv proiectul tehnic. Îi dăm constructorului doar schițele. Nu mai pasezi acea responsabilitate. În mai se lansează la licitație de execuție până la Buzău, Ploiești-Buzău. După 3 luni urmează Buzău-Focșani, după 2-3 luni urmează Focșani-Bacău și sper să intre tot anul asta Bacău-Pașcani”, a spus Drulă.

Deputatul Ion Ștefan participă săptămânal la ședința CNAIR privind evoluția documentațiilor tehnice pentru A7 Unirea Principatelor, fiind un susținător ferm al acestui proiect. Stefan a anunțat încă din timpul mandatului sau de ministru al lucrărilor publice că pentru guvernarea României este o prioritate zero autostrada care sa lege Moldova de Muntenia și care să treacă prin Focșani. Demnitarul focșănean a anunțat primul termenul de 2024 pentru darea in folosință a autostrăzii in Moldova, ceea ce, iată, a fost întărit de ministrul Transporturilor.

 

 

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Președintele României a promulgat legea privind DUBLAREA alocațiilor pentru copii!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.