DEZVĂLUIRI: DRAMA Cristinei Micu, angajata Primăriei Focșani care a murit în accidentul de la Jitia. Femeia ar fi trebuit să meargă la Schitul Montioru cu o prietenă care s-a răzgândit în ultima clipă!

Cristina Micu va fi  înmormântată mâine după ce a trecut la cele veșnice în urma accidentului rutier de la Jitia, apropiații aprinzându-i lumânări și la locul tragediei. Fosta soție a lui Dragoș Micu, ex-șef la Inspectoratul de Stat în Construcții Vrancea, mort și el în urmă cu 5 ani, lucra la Direcția de Dezvoltare din subordinea Consiliului Local Focșani și se afla de câteva săptămâni în concediu medical.

Din acest motiv, cei care o cunoșteau s-au întrebat dacă tragedia a venit ca urmare a pierderii cunoștinței la volan, însă pierderea  controlului autoturismului nu ar fi avut legătură cu un leșin. Conform anchetei derulate la fața locului, șoferița de 54 de ani ar fi pierdut controlul mașinii din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, neexistând deocamdată indicii medicale că a adormit sau că a leșinat la volan. Cunoștințele femeii și-au amintit zilele acestea de alte două accidente în care Cristina Micu a mai fost implicată și din care a scăpat cu viață. ”S-a mai răsturnat cu mașina, în urmă cu câțiva ani, însă nu a pățit mai nimic. Acum a petrecut Revelionul cu mai multe prietene, deși a existat și varianta ca grupul să plece într-o altă localitate. Până la urmă au rămas la Focșani, atmosfera fiind una extrem de colegială. Spre prânz, Cristina a vrut să ajungă la Schitul Montioru, la părintele Macarie. Chiar a vrut să ia o colegă cu ea în mașină, însă acea prietenă a preferat să rămână acasă”, a povestit o cunoștință de-a Cristinei Micu.

Aceasta va rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o ca o femeie deosebită, profesionistă la locul de muncă, mamă a doi copii pe care i-a susținut mereu să-și facă o carieră în viață.

Citește și:   Veste antiglonț pentru cei care apără ”aurul verde”, propunerea senatorului Cătălin Toma, după drama pădurarului Liviu Pop, ucis în Maramureș

Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.