ACCIDENT MORTAL: Cum arată un BMW seria 7 după ce s-a izbit de un tir pe care l-a propulsat într-o râpă!

Aviz amatorilor! Indiferent de tipul mașinii pe care o conduc șoferii, riscurile sunt enorme dacă nu se adaptează viteza la condițiile meteo. Mai ales în această perioadă cu ninsori, polei și vizibilitate redusă. Un BMW seria 7 cu numere de Anglia și volan pe partea dreaptă s-a făcut praf după impactul cu un tir. Din nefericire, cei trei pasageri din BMW au murit, accidentul având loc ieri pe DN7, pe Dealul Drăganului, în județul Argeș.

Polițiștii fac un nou apel la șoferi să respecte regulile de circulație pe timp nefavorabil și să nu se încreadă în forțele propriilor mașini pentru că indiferent de marca pe care o deții nimeni nu-și poate garanta că poți scăpa teafăr în cazul unui accident. O altă problemă este legată de mașinile cu volan pe partea dreaptă, statisticile pe ultimii doi ani demonstrând că riscul de a fi implicat într-un accident cu o mașină cu volan pe dreapta este mai mare decât dacă ai volan pe partea stângă. Pe drumurile din România, evident! De la 1 ianuarie 2021 nu se mai pot înmatricula mașini cu volan pe partea dreaptă, însă cele înmatriculate deja pot circula fără probleme!

FOTO: ISU Argeș.

 

 

Citește și:   VIDEO: Raed Arafat tușește fără a folosi o batistă, un șervețel sau cotul! Iată cine ne dă nouă lecții să-i protejăm pe alții!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.