Ion Ștefan și Ionel Dancă au votat împreună

Cei doi candidați liberali la Camera Deputaților și-au exercitat dreptul de vot dimineață, la secția de vot amenajată la Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani.

La ieșirea de la urne, ministrul Ion Ștefan a declarat următoarele: „Am votat pentru planul de dezvoltare al județului Vrancea. Am votat pentru vrânceni, am votat pentru viitorul județului Vrancea”, aici enumerând începerea noului spital județean, finalizarea autostrăzii A7 până la încheierea anului 2024, realizarea a cel puțin patru parcuri industriale în județul Vrancea, refacerea stațiunii Soveja și alte obiective.

Celălalt candidat de Vrancea la Camera Deputaților, Ionel Dancă a declarat: „Am votat astăzi la Focșani pentru ca nicio regiune și nici un județ al României să nu mai rămână în urmă din punct de vedere al dezvoltării. Am votat pentru Vrancea, pentru Moldova și pentru România. Am votat pentru autostrada Moldovei, care să lege această regiune de celelalte și de Europa. Am votat pentru ca prin această autostradă să vină bunăstarea în regiunea noastră astfel încât să fie create noi locuri de muncă, mai bine plătite, pentru ca tinerii și românii noștri să nu mai fie nevoiți să își caute un rost în viață în altă țară”. Candidatul liberal i-a invitat pe românii cu drept de vot să participe astăzi la aceste alegeri pentru că „astăzi se decide viitorul României și al copiilor noștri, pentru următorii ani”. Alegerile nu pot fi câștigate fără participare la vot. Alegerile nu se câștigă prin sondaje ci prin participare efectivă. „Este important ca votul românilor să dea o opțiune foarte clară pentru viitorul parlament astfel încât partidul care va câștiga alegerile să aibă majoritate solidă și stabilă pentru a putea construi România pe care ne-o dorim cu toții” a încheiat Ionel Dancă.

Citește și:   Va avea sau nu loc dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă? Președintele nu a dat un răspuns ferm, Dăncilă insistă prin ”locotenenții” săi: ”În 2014, îi cerea o confruntare lui Ponta, acum nu mai vrea”. În replică, Rareș Bogdan: ”Și Jacques Chirac a refuzat o dezbatere în 2002, iar Franța este democrație!”

VIDEO: https://www.facebook.com/PartidulNationalLiberalVrancea/videos/3786891108027677

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.