Legăturile dintre oamenii USR-PLUS și fosta Securitate! Dezvăluiri în presa națională!

”Copiii noștri vor lucra pentru copiii foștilor securiști” este numele unei campanii online prin care se scot la iveală amănunte mai puțin știute de români

Virgil Ardelean (fost General la ”2 și-un sfert” este unchiul lui Dacian Cioloș (PLUS). Dorel Năsui (fost securist implicat în afacerea Motorola) este tatăl lui Claudiu Năsui, președinte USR București. Nic Voiculescu (fiu de general de securitate) este unchiul lui Vlad Voiculescu (PLUS). Iulian Voiculescu (colaborator al Securității) este tatăl lui Vlad Voiculescu (PLUS). Constantin Dospinescu (prim-secretar PCR Neamț) este tatăl Ramonei Tofan (candidat USR la Neamț). Și lista poate continua…

USR-PLUS a folosit în ultimii ani mai multe sloganuri prin care a încercat să atragă publicul, însă dezvăluirile despre oamenii din spatele liderilor useriști au apărut unele după altele. Cele mai noi îl vizează pe deputatul USR Claudiu Năsui, aflat în centrul unui plin scandal mediatic, fiind numit de presa centrală drept ”băiat de bani gata din garnitura de oameni noi la vremuri noi care s-au strecurat în politică prin USR”.

Într-un articol publicat de Evenimentul Zilei se relatează o serie de aspecte care ar putea fi considerate incredibile despre deputatul USR Năsui, cel care aspiră la un loc în Parlament și după alegerile din 6 decembrie. Potrivit jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei familia lui Năsui a fost implicată în anii ‘90 în afacerea Motorola prin care statul român a fost prejudiciat cu aproape opt milioane de dolari. Frații Dorel și Simion Năsui, tatăl și unchiul deputatului USR, precum și generalul Victor Atanasie Stănculescu, a fost inculpați în acest dosar însă în 2002 au scăpat de acuzații după prescrierea faptelor.

Citește și:   Control la Spitalul Județean din Focșani după imaginile care au făcut înconjurul României. DSP Vrancea a început ieri ancheta de la ”Sf. Pantelimon”

Deși de multe ori Năsui și alți useriști au condamnat pensiile speciale și privilegiile acordate politicienilor care sărăcesc țara iată că o anchetă jurnalistică recentă dezvăluie faptul că tatăl și unchiul lui Năsui au fost implicați în primele tunuri date după 1989 în România. Jurnaliștii de la EvZ susțin că însuși Claudiu Năsui s-a implicat ca acționar în afaceri dubioase. „Tatăl său a fost plantat de DIE în SUA acum 34 de ani (nu a fugit și nici azil politic nu a primit, cum susține) cu aproape o mie de dolari diurnă, după recunoaște Dorel Năsui. Diurne din bani publici blamate azi de fiul său”, scriu despre subiect cei de la Evenimentul Zilei. Pe pagina www.evz.ro puteți citi întreaga poveste! (C. C.)

Trimite știrea prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.