Un autoturism în flăcări, pe șoseaua de centură a Focșaniului

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD s-au deplasat pe str. Calea Munteniei din municipiul Focșani, pentru a interveni asupra unui autoturism cuprins de flăcări. Intervenția s-a făcut în urma unui apel efectuat marți, 3 noiembrie, în jurul orei 07.50, la numărul unic de urgență 112.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii militari au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta la compartimentul motor. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 30 min.

În urma producerii evenimentului autoturismul a ars în proporție de 60 %. Din cercetările efectuate, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Din fericire, nu au existat persoane rănite. (Foto arhivă)

Masina incendiata
Citește și:   EXCLUSIV: Mădălin Neagu (mort în accidentul de pe centura Focșaniului) și colegul său Ionuț Sava, șoferul mașinii Chevrolet, erau în timpul serviciului și se grăbeau să ajungă la SUPECO să facă cumpărături pentru L'Atelier, locul unde lucrau.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.