Primarul PSD de la Golești, susținut de PNL! Golești este prima localitate din Vrancea care a depus proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale!

Proiectul de racordare a localităților din Vrancea la gazul românesc, inițiat și susținut de ministrul Ion Ștefan și de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, are deja prima localitate ”abonată” la Ministerul Fondurilor Europene. Primarul comunei Golești, Alexandru Zar, a depus documentația necesară proiectului, astfel că are garantată finanțarea pentru aducțiunea cu gaze.

Zar s-a fotografiat cu ministrul Ion Ștefan, după depunerea documentației, primarul PSD fiind susținut, iată, de ministrul liberal în ceea ce privește proiectul de dezvoltare a localității. De altfel, candidatul PNL la parlamentarele din 6 decembrie 2020, Ion Ștefan, a anunțat public că-i susține pe toți primarii din Vrancea, indiferent de culoarea politică, în ceea ce privește accesarea fondurilor necesare aducțiunii cu gaze, dar și alte fonduri prin care se pot dezvolta localitățile din județul nostru. PNL Vrancea demonstrează astfel că nu face diferențe între vrânceni, pe baza culorii politice a primarului!

Îl felicit pe primarul Alexandru Zar pentru că a reușit să depună acest proiect important pentru dezvoltarea comunei Golești. Îi îndemn pe toți primarii din Vrancea să se grăbească și să folosească aceste fonduri europene pentru a conecta localitățile la rețeaua de gaze. Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte ale PNL”, a declarat ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan.

Este un proiect pe care cetățenii comunei Golești și-l doresc de mult timp. Mă bucur că am reușit să înregistrăm printre primii din țară cererea de finanțare și avem speranțe sută la sută că această investiție se va realiza. Am discutat și cu domnul ministru Ion Ștefan, care a promis tot sprijinul pentru realizarea acestui obiectiv. De asemenea, am vorbit și despre alte obiective, care vor începe în scurt timp, prin Compania Națională de Investiții, precum sala de sport sau baza sportivă în aer liber, cu nocturnă”, a declarat primarul comunei Golești, Alexandru Zar.

Citește și:   Se apropie sfârșitul lui Oprișan. S-a format o nouă alianță politică pentru scoaterea Vrancei din sărăcie. Senatorul PNL Cătălin Dumitru Toma va fi susținut și de USR-PLUS în duelul pentru șefia CJ Vrancea!

Material comandat de PNL. Realizat de Motivus Media. CMF: 11200025

PUBLICITATE

2 thoughts on “Primarul PSD de la Golești, susținut de PNL! Golești este prima localitate din Vrancea care a depus proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale!

  1. Este un proiect pe care cetățenii comunei Golești și-l doresc de mult timp. – declara primaryl ZAR. pai sunteti primar de 30 de ani ce ati facut pana acum cu acest proiect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.