Ministrul Ion Ștefan va continua dezvoltarea județului Vrancea și în al doilea mandat de deputat

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, este propunerea 1 pe listele PNL Vrancea pentru Camera Deputaților.

”Vin cu o experiență antreprenorială acumulată în anii în care am lucrat în sectorul privat, dar și cu cea administrativă oferită de mandatul de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației în Guvernul Ludovic Orban. Mă consider ”expert” în înmulțirea banilor, dacă mi se permite această expresie, mai ales că, în calitate de antreprenor, am fost declarat în numeroase rânduri ”campion în business” de experții în domeniu.

Ținînd cont de reușita mea din primul mandat ca deputat PNL de Vrancea, Legea primei de comercializare care oferă un sprijin pentru producătorii de materii prime agricole, de 100 sau de 200 euro/tona de produs adus în piață sau la procesare, mi-am stabilit țintă legislativă ca în următorul mandat să reușesc să trec de votul Parlamentului propunerea prin care salariații din mediul privat din România să primească vouchere de vacanță, asemeni angajaților din sectorul public, pentru a elimina discriminarea între salariații români. Misiunea mea ca parlamentar a fost în primul mandat, și sper să rămână, prin votul acordat de vrânceni pe 6 decembrie, și în următorul, dezvoltarea Vrancei. Acest lucru se va face prin susținerea inițiativelor prin care să ajungă a se realiza tot tronsonul din Autostrada 7 ”Unirea Principatelor”, realizarea drumului expres Focșani-Brăila, finanțarea lucrărilor la Canalul de irigații Siret-Bărăgan, înființarea unui parc industrial în apropiere de Focșani, construirea unui nou Spital Județean în Focșani, adaptat cerințelor medicale actuale, dar și sprijinirea proiectului turistic ”Acasă în Vrancea”, prin care să fie creat un circuit agro-turistic care să cuprindă localitățile Soveja, Vizantea-Livezile, Lepșa-Tulnici, Vintileasca și Andreiașu de Jos. Sper ca provocările create de pandemia Covid 19 să forțeze la o mai bună digitalizare a serviciilor publice locale, pentru a ușura relația dintre contribuabil și stat”, a transmis ministrul Ion Ștefan.

Citește și:   SCANDALOS: Primarul Cristi Valentin Misăilă și-a pus fiica vitregă, șoferul și cumnata prietenului Matișan în Biroul Electoral Municipal Focșani.

(Material realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea, Cod mandatar financiar 11200025)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.